Tuesday, January 10, 2006

Inför match
BeWe Horseshoes - BK Kruset

Idag, tisdag, är det dags för sista matchen innan halvtid i Korpens Hockeybockeysäsong div 5. Det är även första matchen för året och efter ett välbehövligt jullov för spelarna. En sista träning innan matchen ägde rum på söndagen och gav hopp om en bra match på Vapenvallen i Huskvarna.
"Spelarna såg mycket pigga ut, trots julskinka, och vi har goda förhoppningar om vinst i kvällens match" säger tränaren Robert Nilsson på väg till presskonferens.
Uppgifterna om att en av lagets stjärnor, Magnus Larsson, skulle blivit tunnlad och i en senare situation blivit fråntagen bollen och sedan bortgjord väljer Nilsson att inte kommentera.
"Fokus måste ligga på matchen ikväll, Magnus är en bra kille som gjorde en bra träning. Jag vill inte kommentera enskilda spelare i enskilda situationer".

Kruset började säsongen starkt och återfinns i tabellen på tredje plats. Tre vinster och en förlust inför dagens match.
BeWe's tabelläge kan tyckas ge ett intryck av en enkel seger för Kruset men formen säger annorlunda. 3 spelare i ordinarie truppen saknas men med på pappret inför matchen återfinns namn som Mattias Johansson och Robert Bertilsson, spelare med internationella meriter och hög spelskicklighet. Som en bonus fick laget sent igår kväll klart med Huskvarna-Johan som kommer tillföra laget rutin, fart och ett stabilt försvarsspel. Saknas gör Johan Caesar, Tobias Wetterlind och backjätten Gustav Wetter.
"Gustav har visat prov på mycket bra försvarsspel och många avgörande brytningar så det är klart attman saknar hans skägg i omklädningsrummet ikväll men jag är nöjd med ersättarna så det kommer gå bra", säger lagets målkung så långt Johan Almström.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home