Tuesday, January 24, 2006

Inför match:
BeWe Horseshoes - Kinnarps
Vapenvallen 21.35

Ikväll går ett lag i klart uppåtgående ut på isen på vapenvallen för match mot Kinnarps. Första mötet lagen imellan slutade 8-2 till Kinnarps men en bra formkurva på BeWe och sviktande för Kinnarps ger anledning att tro på en jämn fight. Med 21 mål framåt och 21 mål i baken har Kinnarps lyckats förvärva 4 poäng, två segrar (varav en mot bewe och en mot poståkeriet utan att imponera) och tre förluster.
"Laget är om än mer materiallirare än bewe" hävdar en av lagets anfallstjärnor.

Många är de rykten som cirkulerat i media kring bewe senaste dagarna. Ryktena uppkom då en fotograf påstått sig ha bilder på den kanadensiska stjärnan Tim, detta kan i så fall förklara nyförvärvet i båset i och med Dave som ny assisterande coach vid sidan av robert.
"det stämmer att Dave och jag står i båset ikväll och att tim var med på träning i söndags men om han spelar eller inte är inget jag har bestämt ännu" svarade robert nilsson på frågan vad de två kanadensarna gör i jönköping. På frågan om Tim's övergång är klar svarar robert kort:
"hans lag har gått med på att låna ut honom under kommande halvår men om detta innebär istid vet vi inte ännu".
Tim har flertalet meriter och att han inte skulle få istid i tabelljumbon bewe håller hockeyexperten arne hegerfors inte som särskilt troligt.
"En sån här kille låter de inte sitta på bänken så korpligans publik har fått en ny magnet"

Enligt säkra uppgifter kommer även omplaceringar av positioner och taktik göras inför kommande match. Trots tre poäng senaste två matcherna krävs förändring.
"Vi kommer spela med en offensivare och en defensivare back för att bryta diagonalpassar medens en säkrar djup." Troligt är också att forwarden Jonatan Wetterlind, som inte uppfyllt förväntningarna på målskörden, går ner som back och ersätts av Johan Törnkvist.
Detta för att få tyngd i anfallsspel och rutin i försvaret.

Det är med stor lättnad beskedet kommer att super-målvakten thomas eller som skada foten under helgen är spelklar redan till kvällen och att Jonatan Wetterlinds befarade brutna tumme ska vara spelklar. I övrigt är laget drabbade av en del förkylningar men detta påverkar inte truppen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home